Ahu Minareci Küçükağa

Ahu Minareci Küçükağa

Bilge Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı ve Sorumlu Değerleme Uzmanı

1991’de başladığı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünden 1996’da mezun olan Ahu Minareci Küçükağa, kariyerine 1997’de değerleme uzmanı unvanıyla başladı.

2000’de bir market zincirinin proje ve iş geliştirme departmanında Anadolu yakası emlak ve kiralama yöneticisi olarak görev alan Küçükağa, 2002’den itibaren de Kurtköy Tepeören mevkisinde inşa edilen özel projelerde satış ve pazarlama direktörü olarak kariyerini sürdürdü. Ardından 2010 itibarıyla kariyerine ilk başladığı gayrimenkul değerleme sektörüne geri dönerek söz konusu alanda faaliyet gösteren pek çok kuruluşun bünyesinde; değerleme uzmanı, sözleşmeli değerleme uzmanı, kontrolör/denetmen olarak çalışmalarına devam etti.

2017’de kontrolör olarak görev aldığı Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ’ye yönetici ortak olarak atanan, 2018 itibarıyla da yine söz konusu firmada sorumlu değerleme uzmanı ve yönetim kurulu başkanı olarak çalışmalarını devam ettiren Ahu Minareci Küçüağa; hâlihazırda Ankara Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi ana bilim dalında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.