Pınar Taşcıoğlu Tezcan

Pınar Taşcıoğlu Tezcan

Mimar, İş ve Proje Geliştirme Müdürü, Kurum ve Yönetici Koçu, my X Plus Kurucu Ortağı

Ankara doğumlu olan Pınar Taşcıoğlu Tezcan, ortaokul ve lise eğitimini Cağaloğlu Anadolu Lisesinde tamamladı. 2002 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık, 2022 yılında ise Anadolu Üniversitesi Yönetim ve Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun oldu.

Son 12 yılı yöneticilik olmak üzere toplamda 22 yıllık profesyonel mimarlık tecrübesine sahip olan Tezcan; özellikle toplu konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi konusunda uzmanlaştı. Birçok firmada farklı boyut ve türde projenin yönetimi ve koordinasyonunda yönetici olarak görev aldı.

Şirket stratejileri dâhil, iş geliştirme alanında sektörde önde gelen gayrimenkul firmalarında çalışan Tezcan, lansmanı gerçekleşen çok sayıda projenin yürütücülüğünü üstlendi. Aynı zamanda, yönetici koçluğu ve mentorluk konusundaki tezi ile MBA (Master of Business Administration - İşletme Yönetimi Yüksek Lisansı) derecesine sahip olan yazar, yöneticilik ve liderlik ile dijital dönüşüm alanlarında mini MBA programlarını tamamladı.

Project Management Institute tarafından onaylı ATP (Authorized Training Partner - Yetkili Eğitim Ortağı) kuruluşundan, PMP (Project Management Professional - Profesyonel Proje Yöneticisi) proje yönetimi eğitimi aldı.

Mimarlık kariyerine paralel olarak, International Coaching Federation aracılığıyla verilen ACSTH (Level 1) ve ACTP (Level 2) eğitim programlarını tamamladı. Uluslararası geçerli PCC ünvanına sahip bir koç olarak kariyerine devam eden Tezcan, kurucu ortağı olduğu patentli markası ile yönetici, yaşam ve kariyer koçluğu alanlarında hizmet vermekte ve çeşitli kurumlarda profesyonel koç eğitmeni olarak görev almaktadır.