Hayati Küçük

Hayati Küçük

ARGEPLANO Yönetim Kurulu Başkanı

Hayati Küçük 2005 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden bölüm üçüncülüğüyle mezun oldu. Mühendislik eğitimiyle eş zamanlı olarak yürüttüğü çift lisans programıyla mimarlık bölümünü 2007 yılında tamamladı. Akabinde İstanbul Teknik Üniversitesi Yapı Mühendisliği bölümünde yüksek lisansını tamamlayarak, öğrencilik yıllarında başladığı iş hayatına mimar&inşaat yüksek mühendisi olarak devam etti.

İş dünyasında yönettiği başarılı projelerle birlikte akademik düzeyde konferansları, söyleşileri, makale yayınları, radyo programları, dergi köşe yazıları ve sertifikalı eğitim faaliyetleri bulunan Hayati Küçük, mesleki uzman olarak iş geliştirme, sistem analizi, proje süreç yönetimi, finans yönetimi, marka yönetimi ve yatırım süreçlerinde yer almaktadır.

Türkiye başta olmak üzere çok sayıda Asya ve Avrupa ülkesinde yönettiği farklı fonksiyonlardaki büyük ölçekli projelerle uluslararası deneyime sahiptir. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik ve danışmanlık yapmakta olup akademik olarak da yüksek lisans ve doktora düzeyindeki üniversite öğrencilerine iş geliştirme ve süreç yönetimi dersi vermektedir.

Akademi ve iş dünyası birlikteliği hedefiyle, üniversite ve teknokentlerle yaptığı iş birlikleri kapsamında girişimcilik, marka yönetimi, değer üretme ve proje geliştirme faaliyetleri yürütmektedir.

Hayati Küçük, ARGEPLANO Proje Süreç Yönetimi AŞ şirketinde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışmalarına devam etmektedir.