Murat Çevikbaş (Dr.)

Murat Çevikbaş (Dr.)

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Üyesi, ERACHRON Yazılım Genel Müdürü

Afyonkarahisar doğumlu olan Dr. Murat Çevikbaş, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini Yıldız Teknik Üniversitesinde tamamlayarak Dr. inşaat mühendisi unvanını almıştır. Her ikisi de İngiltere’de yer alan University of Liverpoolda ikinci yüksek lisansını yapmış ve College of Contract Management bünyesinde postgraduate diplomasına sahip olmuştur.

Dr. Murat Çevikbaş, 2005-2007 yıllarında Türkiye’de, 2007-2016 yılları arasında ise Amerika, Tunus, Umman, Suudi Arabistan ve Türkmenistan’da yer alan uluslararası inşaat firmalarında yöneticilik yapmıştır.

2016 yılından bu yana Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü-Yapım Yönetimi Anabilim Dalında öğretim üyesi unvanıyla çalışmakta; lisans, yüksek lisans ve doktora dersleri vermektedir.

Uluslararası inşaat projelerine danışmanlık hizmeti veren, aynı zamanda inşaat hukuku, gecikme analizi ve uyuşmazlık çözüm yönetimleri konularında akademik çalışmalar yürüten Dr. Murat Çevikbaş, evli ve iki çocuk babası olup ileri düzeyde İngilizce bilmektedir.