Aylin İlgen (Dr.)

Aylin İlgen (Dr.)

Uluslararası Tesis Yöneticileri Derneği (TESYÖN) Başkanı, Tesis Yönetim Uzmanı

İktisat bölümündeki lisans eğitiminden 2004 yılında mezun olan Dr. Aylin İlgen, yüksek lisans ve doktorasını işletme yönetimi alanında tamamlamıştır.

İlgen, HP Türkiye’de başladığı iş hayatını; Toksöz Holding, Acıbadem Sağlık Grubu ve British American Tobacco gibi kurumsal firmalarda önce uzman daha sonra satış ve pazarlama yöneticisi olarak sürdürmüş, 2011 yılı sonrasında ise tecrübelerini idari işler ve kurum yöneticiliği alanında devam ettirmiştir.

Dr. Aylin İlgen, yüksek lisans ve doktora tez konuları çerçevesinde tesis yönetimini A’dan Z’ye araştırarak hem saha hem de akademik tecrübeleri ile konut ve çevresinin yönetimi, toplu konutların oluşumu ve toplumsal boyutları konularında uzmanlaşmıştır.

“Apartman ve Site Yönetimi” adlı ilk kitabı 2015 yılında basılan Dr. İlgen ayrıca; gayrimenkul pazarlama, müşteri memnuniyeti/müşteri ilişkileri yönetimi, etkin yönetim modellerinin şirketlerde kurulması, aile şirketlerinin kurumsallaşması/profesyonel kimlik kazanımı, tesislerin profesyonel yönetimi konularında da danışmanlık yaparak eğitimler vermektedir.