Öznur Değirmenci

Öznur Değirmenci

Leverprize Kurucusu, Girişimci

İstanbul’da doğan Öznur Değirmenci, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Pazar Araştırması ve Reklamcılık bölümünü bitirmesinin ardından eğitimine Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünde devam etti. Profesyonel iş hayatına reklamcılık sektöründe başlayan Değirmenci, çeşitli reklam ajanslarında çalışarak ulusal ve uluslararası reklamverenlere müşteri direktörü olarak hizmet verdi.

2010’a kadar reklamcılık kariyerini devam ettiren Değirmenci, 2010 sonrası gayrimenkul dünyasına atıldı ve sektörde; pazarlama, satış, danışmanlık gibi birçok hizmet alanında aktif olarak görev yaptı. Sektörün daha da büyümesi ve profesyonelleşmesi için çaba gösterdi. Ayrıca çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da rol aldı, çalışmalara katıldı.

2009 yılında İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimlerine katıldı, iki dönem görev aldı. Ayrıca son döneminde İTO tarihinde seçilen 3’üncü kadın yönetici olarak Yönetim Kurulu Üyeliği görevini üstlendi. Çevre, sürdürülebilirlik ve ESG (çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim) uygulamalarına da ilgi duyan Öznur Değirmenci, hâlen Permatürk Vakfında Mütevelli Kurul Üyesi olarak görev yapmaktadır.