D. Erkan Ateşli

D. Erkan Ateşli

Yeminli Mali Müşavir, Adres YMM Denetim Danışmanlık Ortak Yönetim Kurulu Üyesi

Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinden 1992’de mezun olduktan sonra, meslek hayatına T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığında stajyer gelirler kontrolörü olarak başlamıştır. 1995 yılında gelir kontrolörlüğüne, 2003 yılında ise gelirler baş kontrolörlüğüne atanmıştır. Bu süreçte Halkalı Vergi Dairesi başkanlığı ve İstanbul defterdar yardımcılığı görevlerini de yürütmüştür.

Bakanlıktaki görevlerinin ardından D. Erkan Ateşli, Ülker grubunda denetim koordinatörü olarak 7 yıl görev almıştır. 2011 yılı başından itibaren meslek hayatını yeminli mali müşavir olarak devam ettirmektedir.

D. Erkan Ateşli, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) ve İstanbul Yeminli Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen birçok seminer ve kursta eğitmen/panelist olarak faaliyet göstermiştir.

Çeşitli dergilerde vergi mevzuatı ile ilgili makaleleri yayımlanan D. Erkan Ateşli’nin Kambiyo Mevzuatı, Damga Vergisi İstisnaları ve KDV Tasdik Raporlarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar adlı kitapları bulunmaktadır.